Charge Safe benoemd tot officiële importeur van ECONEC Oplaadstations voor Nederland

Ebike laadstation voor het opladen van elektrische fietsen
Ebike laadstation voor het opladen van elektrische fietsen

Charge Safe is verheugd om aan te kondigen dat het officieel is benoemd tot de exclusieve importeur van ECONEC oplaadstations voor Nederland. Als vooraanstaande speler op het gebied van duurzame mobiliteit zet Charge Safe zich in voor het bevorderen van elektrische mobiliteit in Nederland door hoogwaardige laadoplossingen te leveren.

ECONEC staat bekend om zijn innovatieve en veelzijdige laadstations voor elektrische fietsen, wij als Charge Safe zijn trots om deze hoogwaardige producten naar Nederland te brengen. De samenwerking tussen Charge Safe en ECONEC biedt een unieke kans om de laadinfrastructuur in Nederland te versterken en duurzame mobiliteit verder te stimuleren.

Waarom ECONEC?
ECONEC onderscheidt zich door zijn focus op kwaliteit, veelzijdigheid en esthetisch design. De laadstations zijn ontworpen met oog voor detail en gemaakt van duurzame materialen zoals hout en metaal, waardoor ze naadloos integreren in zowel natuurlijke landschappen als stedelijke omgevingen. Charge Safe gelooft dat deze laadstations een waardevolle toevoeging zullen zijn aan de Nederlandse laadinfrastructuur.

Charge Safe kijkt uit naar een succesvolle samenwerking met ECONEC en naar de mogelijkheid om Nederlandse gemeenten, steden, toeristische organisaties en bedrijven te voorzien van innovatieve laadoplossingen.

Voor meer informatie over ECONEC oplaadstations en de diensten van Charge Safe kijk op onze pagina.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws