Laadlockers

Een laadlocker is dé oplossing voor het veilig opladen en bewaren van fietsaccu’s. Met de immer toenemende populariteit van e-bikes is dat geen overbodige luxe. Lithium-ion accu’s zijn immers kostbaar en daardoor gevoelig voor diefstal. Ook vereisen ze zorgvuldige behandeling om schade of accubrand te voorkomen. 

Met een laadlocker heeft u een vaste plek voor het veilig opbergen en opladen van meerdere e-bike accu’s. Met onze Zweedse partner hebben wij verschillende modellen ontwikkeld voor toepassing in bedrijfspanden, appartementencomplexen, scholen en instanties. Kenmerkend zijn de ruime, geventileerde vakken en meerdere opties voor vergrendeling.

Laadlocker met drie laadvakken voor het opladen en opbergen van lithium ion accu's.

Elegance laadlocker

Deze compacte en stevige oplaadkast, gemaakt van gepoedercoat en gegalvaniseerd plaatstaal, biedt ruimte aan 3 tot 6 fietsaccu’s in goed geventileerde vakken. De Elegance laadlocker is ideaal voor binnengebruik en heel eenvoudig aan een wand te bevestigen. Bovendien bieden we verschillende vergrendelingsopties voor de gewenste beveiliging.

Meer informatie

Sublime laadlocker van Chargesafe.nl beschikt over 5 tot 12 vakken voor het opladen en opbergen van lithium-ion e-bike accu's.

Sublime laadlocker

De Sublime laadlocker is geschikt voor het opbergen en opladen van 5 tot 12 lithium-ion fietsbatterijen. Deze opberg- en oplaadkast beschikt over een afsluitbare basis voor de elektrische aansluitingen en de integrale ventilator, waarmee de temperatuur in de laadlocker wordt beheerst. De kast is bedoeld voor indoor gebruik en beschikbaar met verschillende sloten.

Meer informatie

De Summit laadlocker van Chargesafe.nl is geschikt voor de openbare ruimte en buitengebruik. De laadlocker is bedoeld voor het opladen en opslaan van e-bike accu's.

Summit laadlocker

Deze robuuste laadlocker is een perfecte keuze voor het veilig opslaan en opladen van fietsaccu’s in de openbare ruimte, zowel binnen als buiten. De Summit laadlocker is verkrijgbaar in zowel roestvrij staal als gegalvaniseerd plaatstaal en bestaat uit 8 ruime vakken met een EU-standaard 230V-stopcontact en meerdere opties wat betreft vergrendeling.

Meer informatie

Vergrendelingsopties

Alle Charge Safe laadlockers zijn leverbaar met de volgende sloten:

Cilinderslot

Het Charge Safe cilinderslot is zeer kosteneffectief en wordt standaard geleverd met twee sleutels per slot. De cilindersloten zijn zowel enkelsluitend als gelijksluitend leverbaar. Hierbij wordt gebruikgemaakt van een unieke sleutel per cilinder of van dezelfde sleutel voor het openen van verschillende cilinders.

Codeslot

Het elektronische codeslot is geschikt voor diverse toepassingen en situaties.
Dit type slot is beschikbaar in een privé- en openbare modus. De privé modus biedt de mogelijkheid om dezelfde code voor een langere periode te behouden en in de openbare modus wordt voor elke toegang een nieuwe code gegenereerd.

RFID slot

Deze oplossing is vergelijkbaar met de elektronische codesloten, maar biedt de mogelijkheid om de laadlocker te openen en vergrendelen met behulp van een RFID-kaart of tag.

Daarnaast is het mogelijk om een geheel eigen systeem te creëren met bestaande RFID’s (MIFARE).

APP slot

Deze moderne oplossing maakt het mogelijk om de laadlocker met een smartphone te openen of te vergrendelen. Het slot is standalone, werkt op batterijen en vereist geen internetverbinding, waardoor het makkelijk in gebruik te nemen is. Het verkrijgen van machtigingen voor het slot wordt gekoppeld aan de gekozen app-provider.

Voordelen van een laadlocker

Zet een stap voorwaarts in de wereld van duurzame mobiliteit. Met de laadlockers van Charge Safe stimuleert u e-bike gebruik en biedt u uw medewerkers, klanten, bezoekers of bewoners gemoedsrust. Onze oplossingen zijn geschikt voor toepassing in bedrijfspanden, appartementencomplexen, scholen en instanties.

  • Creëer een vaste en plek voor opladen & opslag
  • Voorkom rondslingerende oplaadkabels en accu’s
  • Parkeer e-bikes weer in de fietsenstalling, niet bij een wandcontactdoos
  • Voorkom schade en diefstal van de kostbare fietsaccu
  • Garandeer het gemak van een opgeladen accu
  • Verklein het risico op accubrand