Laadhouder

Ons verhaal is begonnen bij het ophangen van een oplader te gebruiken voor het opladen van een elektrische auto. Hier was op dat moment niets voor te krijgen, en de wachttijd op een wallbox zat op dat moment wel op 6 tot 8 maanden. Het idee van een Laadhouder was geboren. Naar een schets en een tekening zijn de eerste houders geproduceerd, de reacties waren erg goed. Naar verloop van tijd toen er veel meer laadpalen wisten we dat er uit een nieuw vat getapt moest worden, we hebben toen besloten ons te richten op de elektrische fietsen, steps, scooters en scootmobielen. Vanuit hier zijn we gaan door ontwikkelen, en hebben nu zelfs een afsluitbare variant.

Zeg vaarwel tegen rondslingerende opladers!

Zeg gedag tegen rommelige laadkabels voor uw elektrische voertuigen, of het nu gaat om een auto, fiets, scootmobiel, step of scooter. Met onze handige laadhouder kunt u uw oplader eenvoudig aan de muur van uw garage of schuur bevestigen. De Laadhouder wordt geleverd met boormal en bevestigingsmateriaal. Op deze manier krijgt uw oplader een vaste, nette plek, weg van de vochtige en vieze vloer. De houder zorgt voor een strakke uitstraling en komt ten goede van de levensduur van uw laadapparatuur.

Veiligheid voorop!

Het veilig opladen van een scootmobiel met behulp van een laadhouder is van het grootste belang om zowel de levensduur van de scootmobiel als de veiligheid van de gebruiker te waarborgen. Een laadhouder is een handig accessoire dat het mogelijk maakt om de lader netjes en georganiseerd op te bergen, terwijl het ook enkele belangrijke veiligheidsvoordelen biedt. Het veilig opladen van een scootmobiel met een laadhouder is essentieel om ongelukken te voorkomen en de levensduur van de scootmobiel en de batterij te optimaliseren. Door deze eenvoudige richtlijnen te volgen, kunt u genieten van een betrouwbare en veilige mobiliteit met uw scootmobiel.

Heeft u interesse in een Laadhouder maar twijfelt u welke opladerhouderhouder het meest geschikt is voor uw acculader? Of heeft u een andere vraag? Kijk onze andere website laadhouder.nl hier vindt u alle informatie en onze webshop.