Wie zijn wij?

Bij Charge Safe zijn we gepassioneerd door innovatie en veiligheid. Als jong en dynamisch bedrijf hebben we ons volledig toegewijd aan het leveren van hoogwaardige oplossingen voor het veilig en efficiënt laden van lithium-ion accu’s. Onze missie is duidelijk: het creëren van een veilige energietransitie van het stroomnet richting de accu.
Samen met onze klanten streven we ernaar om deze transitie op grote schaal te realiseren. We geloven dat lithium-ion technologie de weg naar een schonere toekomst kan leiden, en we zijn vastberaden om die toekomst veiliger te maken.

Wat we doen

Ontwikkeling

Bij Charge Safe ontwikkelen we oplossingen die het veilig opslaan en opladen van lithium-ion accu’s mogelijk maken. We zijn trots op ons vermogen om maatwerk te leveren, en we werken nauw samen met vooraanstaande Europese partners die onze missie delen.

Advies

Bedrijven en organisaties die duurzame mobiliteit omarmen en willen faciliteren, kunnen vertrouwen op Charge Safe voor veilige en betrouwbare oplossingen. Wij bieden deskundig advies en producten op maat.

Laadlockers van Charge Safe in de kleur zwart. Door de robuuste materialen geschikt voor toepassing outdoor en veilig opladen en opslaan van 8 e-bike accu's.
De Charge Safe Elegance met drie ruime en geventileerde vakken voor het veilig opslaan en opladen van e-bike fietsaccu's.

Service

Wij gaan verder dan alleen het leveren van kwalitatieve producten. Met onze uitstekende service en regelmatig onderhoud zorgen we ervoor dat uw laadlockers te allen tijde in optimale staat verkeren.

Waar wij voor staan

01. Kwaliteit

Onze producten worden vervaardigd met robuuste en duurzame materialen en wij leveren service en onderhoud, zodat u kunt vertrouwen op langdurige prestaties.

02. Service

Veiligheid is onze topprioriteit. Onze laadlockers dragen bij aan de optimale prestaties, lange levensduur en het voorkomen van diefstal, schade en brand van lithium-ion accu’s.

03. Vertrouwen

Charge Safe is uw vertrouwde partner in duurzame mobiliteit. We maken gebruik van bewezen technologie en blijven innoveren ter verbetering van de functie en veiligheid van onze producten.

Onze mensen

Het toegewijde team van Charge Safe deelt een passie voor innovatie en duurzaamheid. We zetten ons met Chargesafe.nl en zusterbedrijf Laadhouder.nl in voor het ontwikkelen van praktische oplossingen om elektrische mobiliteit op veilige wijze te bevorderen.