Overkappingen

ECONEC heeft een groot assortiment met baanbrekende fietslaadstation-overkappingen. Deze duurzame constructies, gemaakt van hout of metaal, zijn uitgerust met zonnepanelen voor milieuvriendelijke energieopwekking. Dankzij een mogelijkheid tot geïntegreerde opslagbatterij is er altijd stroom beschikbaar, zelfs bij weinig zonlicht. Kies voor functionaliteit en duurzaamheid met deze overkappingen, die een stap zetten naar een groenere toekomst voor steden en fietsers.

Ebike Port Classic

Bied fietsers een moderne rustplaats. Ontwikkeld voor onze slimme laadstations – eBIKE BOX simple en eBIKE BOX vision met de mogelijkheid tot individueel ontwerp. Het biedt een snelle en eenvoudige installatie.

Ebike Port Solar

Laad elektrische fietsen rechtstreeks op via de zon. Elektrische fietsen aangedreven door schone energie zullen niet alleen gewaardeerd worden door fietsers, maar ook door onze natuur. Je hebt geen elektrische aansluiting nodig en je kunt hem overal plaatsen. Dankzij de krachtige accu kun je ook opladen als de zon niet schijnt.

Ebike Port Hybrid

Slimme oplossing voor zonne-energie met de mogelijkheid om verbinding te maken met het elektriciteitsnet. Weet u niet zeker hoeveel zon er in een bepaalde regio valt? Deze oplossing zorgt ervoor dat iedere fietser voldoende energie heeft.

Ebike Port Vario

Een mooie design overkapping van aluminium profielen, die niet alleen bedoeld is voor fietspaden, maar ook voor steden en dorpen. U heeft geen elektrische aansluiting nodig. De zon zorgt voor voldoende energie dankzij zonnepanelen en batterijen.

Ebike Port Vario Plus

Een aluminium overkapping die fietsers meer rustruimte biedt. Voldoende energie wordt geleverd door 5 zonnepanelen met accu’s.

Energy Set

Heeft u al een eigen schuur gebouwd en wilt u zonne-energie gebruiken om elektrische fietsen op te laden? Dan is Energy SET de juiste oplossing voor u.