Gemakkelijk Opladen van Elektrische Fietsen bij Productiebedrijf

laadlocker voor fietsaccus
laadlocker op locatie

Een productiebedrijf heeft onlangs hun nieuwe bedrijfspand nog gebruiksvriendelijker gemaakt, vooral voor werknemers met een elektrische fiets. In hun nieuwe fietsenstalling staat nu een handige laadlocker van Charge Safe. Hiermee kunnen werknemers hun fietsaccu’s moeiteloos en veilig opladen.

Eenvoudig in Gebruik

De Charge Safe laadlocker maakt het opladen van fietsaccu’s eenvoudig. In de fietsenstalling zijn meerdere compartimenten geïnstalleerd, elk voorzien van een codeslot. Het werkt als volgt: wanneer werknemers hun fietsaccu en lader in een compartiment plaatsen, vergrendelen ze het deurtje en kiezen ze een persoonlijke code om het af te sluiten.

Persoonlijke Codes voor Iedereen

Wat deze laadlockers bijzonder maakt, is het persoonlijke karakter. Elke werknemer kan zijn eigen code kiezen, wat betekent dat ze de hele dag toegang hebben tot hun eigen locker. Aan het einde van de dag voeren ze gewoon hun code in om het compartiment te ontgrendelen en hun opgeladen accu en lader mee naar huis te nemen.

Voordelen van Charge Safe Laadlockers

Deze laadlockers bieden voordelen voor zowel het productiebedrijf als de werknemers:

  1. Gemak: Het werken met persoonlijke codes maakt het gebruik van de laadlockers zeer gebruiksvriendelijk en tijdbesparend voor werknemers.
  2. Veiligheid: De Eurolocks codesloten zorgen voor een veilige opslagomgeving, waardoor diefstal en ongeautoriseerde toegang tot de accu’s worden voorkomen.
  3. Orde en netheid: De laadlockers helpen de fietsenstalling netjes en georganiseerd te houden, omdat elke werknemer zijn eigen ruimte heeft.
  4. Duurzaamheid: Door elektrische fietsen aan te moedigen, draagt het bedrijf bij aan milieubewust woon-werkverkeer.

Kortom, de Charge Safe laadlocker maakt de oplaadervaring voor werknemers bijzonder handig en veilig.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws