Accu oplaadkast bij Roemaat transport Varsseveld

Accu oplaadkast voor het laden van e-bikes
accu oplaadkast

Bij Aloys Roemaat Transport is onlangs een belangrijke stap gezet in het verhogen van het comfort en de efficiëntie voor de medewerkers. Dankzij de installatie van de innovatieve Chargesafe accu oplaadkast kunnen medewerkers nu hun E-Bike accu veilig opladen tijdens werktijd. Dit nieuwe initiatief werd mogelijk gemaakt in het gloednieuwe pand in Varsseveld.

Aloys Roemaat Transport, een vooraanstaand transportbedrijf dat sinds 1964 opereert vanuit Lichtenvoorde, heeft altijd prioriteit gegeven aan innovatie en het welzijn van zijn personeel. De recente samenwerking met Svedex in Varsseveld bood een perfecte gelegenheid om een nieuw warehouse te bouwen, voorzien van moderne faciliteiten. Een van deze faciliteiten is de laadlocker, de Sublime 12, die zorgt voor een veilige en efficiënte oplaadoplossing voor de E-Bike accu’s van onze medewerkers.

Waarom een Accu Oplaadkast?

In een tijd waarin duurzaamheid en gemak centraal staan, is de E-Bike een populair vervoermiddel geworden voor de medewerkers. De introductie van de Chargesafe accu oplaadkast sluit naadloos aan bij deze trend en biedt een aantal duidelijke voordelen:

  1. Veiligheid: De accu oplaadkast is ontworpen om optimale veiligheid te bieden tijdens het opladen. Dit voorkomt mogelijke risico’s die gepaard gaan met het onbeheerd opladen van accu’s.
  2. Gemak: Medewerkers kunnen eenvoudig hun E-Bike accu’s opladen tijdens werktijd, zonder zich zorgen te hoeven maken over de beschikbaarheid van oplaadpunten.
  3. Duurzaamheid: Door het faciliteren van E-Bike gebruik, dragen we bij aan een duurzamer woon-werkverkeer, wat past bij onze milieubewuste bedrijfsvoering.

Toekomstgerichte Oplossingen

De installatie van de Sublime 12 laadlocker is slechts een van de vele stappen die Aloys Roemaat Transport zet om een toekomstbestendige en innovatieve werkomgeving te creëren. Door te investeren in geavanceerde technologieën en faciliteiten, streven we ernaar om zowel het welzijn van onze medewerkers als onze operationele efficiëntie te verbeteren.

Het nieuwe warehouse in Varsseveld is nu volledig operationeel en biedt een scala aan moderne voorzieningen. De aanwezigheid van de Chargesafe accu oplaadkast onderstreept de inzet om de nieuwste technologieën te integreren en medewerkers de best mogelijke werkomstandigheden te bieden.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws