ECONEC E-Bike verhuurfiets laadstation

ebike box micro
ebike box micro - ECONEC

ECONEC breidt zijn assortiment van innovatieve laadoplossingen uit met de introductie van de Ebike Box Micro. Dit nieuwe model biedt een compacte, makkelijk te installeren oplossing voor het gelijktijdig laden van elektrische fietsen. De Ebike box Micro is speciaal ontworpen betaalbaar te zijn zonder in te boeten aan kwaliteit of functionaliteit, ideaal te gebruiken verhuurfiets laadstation

Kenmerken van de ECONEC Ebike Box Micro:

  • Compact ontwerp: De Ebike Box Micro is ontworpen om ruimte te besparen en kan gemakkelijk overal worden geïnstalleerd.
  • Prijstechnisch aantrekkelijk: Dit model biedt een zeer concurrerende prijs, ideaal voor bedrijven en instellingen die een betaalbare laadoplossing zoeken.
  • Laadcapaciteit voor 5 fietsen: De Ebike Box Micro kan tot vijf fietsen tegelijk opladen, waardoor het een efficiënte oplossing is voor drukbezochte locaties.
  • 230V aansluiting: Uw eigen oplader gebruiken? Het kan met de 2x230V Schuko aansluitingen.
  • USB-poorten voor accessoires: Naast de mogelijkheid om fietsen op te laden, beschikt de Ebike Box Micro over USB-aansluitingen voor het opladen van accessoires zoals telefoons of GPS-apparaten.
  • Ideaal voor verhuur en hotels: Dankzij zijn compacte formaat en gebruiksgemak is de Ebike Box Micro de perfecte keuze voor locaties met verhuurfietsen of hotels die een laadservice willen bieden aan hun gasten.

Met de introductie van dit verhuurfiets laadstation speelt ECONEC in op de groeiende vraag naar laadoplossingen voor toeristische bedrijven, hotels of verhuurders van fietsen.

Voor meer informatie over de Ebike Box Micro of andere ECONEC producten, neem contact op met Charge Safe, de officiële importeur van ECONEC in Nederland

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws