Charge Safe Summit 8 Accu Oplaadkast Geleverd bij Hotel Nobel op Ameland

Charge Safe accu oplaadkast
Charge Safe accu oplaadkast Summit 8

Hotel Nobel op Ameland biedt nu extra service aan zijn gasten met de mogelijkheid om hun E-Bike accu’s veilig en eenvoudig op te laden. Wij hebben recentelijk de Charge Safe Summit 8 laadlocker geleverd aan dit gerenommeerde hotel. De kast, die speciaal ontworpen is voor buitengebruik, heeft acht laadvakken, waardoor gasten hun fietsaccu kunnen opladen en de volgende ochtend weer zorgeloos op pad kunnen.

Waarom de Charge Safe Summit 8?

  1. Buitenbestendig: Deze laadlocker is speciaal ontwikkeld voor gebruik in buitenomgevingen, ideaal voor toeristische locaties zoals Ameland. Wist u dat de Summit 8 zelfs een verwarmingselement heeft voor de koude nachten?
  2. Veilig en gebruiksvriendelijk: De Eurolocks code sloten bieden maximale veiligheid en gemak voor gasten. Een E-Bike zonder accu is immers veel minder aantrekkelijk voor het dievengilde.
  3. Capaciteit: Met 8 laadvakken is er voldoende ruimte voor meerdere gebruikers, een uitstekende oplossing voor hotels en campings.

Extra Service voor Gasten

Accu Oplaadkasten Verminderen Kans op E-Bike Diefstal

Naast het gemak dat accu oplaadkasten bieden, spelen ze ook een belangrijke rol in het terugdringen van e-bike diefstallen. Veel diefstallen van e-bikes zijn aantrekkelijk voor criminelen omdat de accu in de fiets zit, een kostbaar en essentieel onderdeel. Wanneer gasten hun accu’s veilig in de Charge Safe laadlocker opbergen, blijft de fiets achter zonder accu, wat het minder aantrekkelijk maakt voor dieven. Zonder accu is de fiets moeilijk te verkopen en direct minder bruikbaar, waardoor de kans op diefstal drastisch afneemt. Dit extra beveiligingsaspect zorgt voor een gerust gevoel bij zowel gasten als eigenaren, en draagt bij aan de algehele veiligheid van de locatie.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws